Hoppa till huvudinnehåll

Ge en gåva till Vänsterpartiet

Låt inte trollfabriken styra debatten – ge en gåva till vår digitala annonsering

Nu gäller det – vi behöver din hjälp med att ta plats i valdebatten med demokratiska metoder. Ge en gåva till vår insamling för sociala medier-spridning eller bli delaktig på andra sätt – prata med nära och kära, var med i debatten digitalt eller sätt upp affischer.

Avslöjandena om Sverigedemokraternas trollfabrik, att ett samarbetsparti till regeringen aktivt ägnar sig åt att sabotera och styra politiska samtal i sociala medier genom fejkkonton och desinformation, gör att vi behöver hjälpas åt att skydda och stärka det demokratiska samtalet.

Insamlingen går direkt till annonser i sociala medier och på webben.

SER DU INTE FORMULÄRET NEDAN? PROVA EN ANNAN WEBBLÄSARE ALTERNATIVT KLICKA HÄR FÖR ENGÅNGSGÅVA ELLER KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MÅNADSGIVARE

* Utvärderingen av Vänsterpartiets ringkampanj 2022 visade att i valdistrikt där 10 procent av väljarna ringdes upp ökade valresultatet med 1 procentenhet.

Den nuvarande insamlingen pågår fram till 8 maj och pengarna som samlas in används till IT-verktyg såsom licenser och nummerregistrering, ersättning till valarbetare (för att de ska kunna ta ledigt från jobbet) och sms till medlemmar.

Frågor och svar

Jag hittar inte hur jag kan skänka pengar eller bli månadsgivare?
Prova en annan webbläsare eller klicka här för engångsgåva eller klicka här för att bli månadsgivare.

Hur kan jag skänka pengar?
Du kan välja att ge en engångsgåva eller att bli månadsgivare. Minsta belopp är 10 kr och allt uppskattas – du gör och ger vad du kan.

Jag vill ge pengar till turnén men är redan månadsgivare?
Då går din månadsgåva till turnén! Pengarna som dras från ditt konto går alltid till aktuell kampanj och du kommer få mejl om nya insamlingar, hur det utvecklas och återkoppling om vad pengarna används till.

Jag har förslag på vad det borde samlas pengar till!
Vad kul, vi vill väldigt gärna höra dem och hoppas att vi ska kunna svara på dina behov och önskemål. Just nu kommer det bara pågå en insamling åt gången men det är möjligt att du i framtiden kommer kunna välja mellan olika insamlingssyften. Mejla förslag till [email protected]

Personuppgifter
När du ger pengar samtycker du till att dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med Vänsterpartiets integritetspolicy. Vi redovisar våra intäkter till Kammarkollegiet enligt gällande lagstiftning, vilket bland annat innebär att gåvor som är större än ett halvt prisbasbelopp kommer att redovisas med namn och personnummer.

Större gåvor
Har du en större gåva än 26 250 kronor (gränsen för anonyma bidrag till politiska partier), ta kontakt med oss så att vi får fullständiga personuppgifter i samband med gåvan.

Kontakt
Om du har frågor kontakta [email protected]